Thomas Kahn – utbildare, föreläsare och coach

Med fokus på försäljning och ledarskap har jag sedan 2001 hjälpt chefer, ledare och team i några av Sveriges största företag och myndigheter att utvecklas. Jag har tävlat på svensk elitnivå i friidrott och drivs av att hjälpa människor skapa framgångsrika resultat samt må bra.
Kontakta mig

Vem Thomas Kahn är och vad jag brinner för

Året var 2001 på Apple

”Jag vill hjälpa människor och företag inse och nå sin fulla potential”.

Detta skrev jag på en papperslapp 2001 i ett konferensrum hos min dåvarande arbetsgivare – Apple. Där och då visste jag vad jag ville jobba med och vad jag brann för. Samma dag sa jag upp mig och jag har sedan dess arbetat med att hjälpa människor och organisationer att utvecklas.

Förändringar sker i mötet mellan människor

Det är enormt givande att få träffa alla möjliga olika slags personligheter och få lära mig mer om olika branscher – men framförallt brinner jag för att skapa förändring!

Att få möta en annan människa och skapa en känsla av tillit och respekt där vi tillsammans använder vår kunskap för att skapa en önskad förändring ger mig motivationen att fortsätta jobba. När jag jobbar med mina kunder handlar det om att skapa reflektioninsikt samt driv– med energi och skratt på vägen.

CoachNing av ledare, HR och säljare

Ledarskap och försäljning
Jag har mångårig erfarenhet av försäljning samt operativ erfarenhet i ledande funktioner, bl a som försäljningschef på Apple i Sverige samt som VD för ett IT-företag. Jag är även utbildad HR-specialist och agerar bollplank i diverse HR frågor.

Erfarenhet
Sedan 2001 har jag hjälpt chefer, ledare, team i några av Sveriges största företag och myndigheter att utvecklas.

Coach åt elitidrottare
Jag har tävlat på svensk elitnivå i friidrott och numera bibehåller jag min kontakt med idrotten som mental rådgivare åt elitidrottare.

Vad är det som driver mig

Älskar utmaningar
Jag drivs av att hjälpa människor skapa framgångsrika resultat och må bra. Jag väljer att leta efter lösningar, skrattar ofta och älskar utmaningar!

Thomas skapar extremt positiv energi och får personer att känna att man kan prestera toppresultat bara man fokuserar tankarna rätt. Thomas bjuder på sig själv, är underhållande att lyssna på och bygger sina framträdanden mycket på egna erfarenheter. Våra 120 chefer tyckte detta var det bästa dom deltagit på, enkelt och konkret.
Robert Puskaric, Area Manager Ericsson AB

Motiverande coach, inspirerande föreläsare och erfaren utbildare

Skräddarsydda utbildningar och coachNing

Jag anordnar uppskattade utbildningar runt om i Sverige. Bland annat ledarskapsutbildningarna ”Det coachande ledarskapet”  och ”Att leda utan att vara chef” där syftet är att skapa en gemensam plattform och referensram för organisationens ledarskap – nu och i framtiden.

I utbildningen ”Högpresterande försäljning” stärks och förbättras försäljningsresultaten genom att skapa ett högpresterande klimat inom säljavdelningen.

Personlig coach
I samband med mina utbildningar gör jag ofta individuell coachning till exempel för säljare och säljchefer som fördjupning till de gruppcoachningar som ingår.

Inspirationsföreläsningar om motivation och förändring

Jag blir ofta anlitad som föreläsare för att hålla olika typer av inspirationsföreläsningar, och jag försöker alltid koppla an till uppdragsgivarens specifika områden samt på ett roligt sätt förmedla teoretisk kunskap.

Vi var mycket nöjda med ditt framförande Thomas – du var precis den inspirationen som behövdes. Mitt syfte med att ta in någon utifrån var för att få ett annat perspektiv och att få det med glimten i ögat – och Thomas levererade med topp-poäng på alla områden.
Cecilia Kallin, Communication Manager Volvo Car Corporation

RETT© fokus– modellen för bättre resultat

Fokus på rätt saker med RETT modell

Har du också problem att fokusera i det dagliga bruset på jobbet? Då kan min RETT modell vara till stor hjälp för dig. Med den kan du snabbare skapa reflektion och tankar kring vad du behöver utveckla just nu (och framöver). Dessutom blir det lättare att inse vad du lyckats bra med!

Tips från Coachen

Söker du inspiration och motivation? Jag delar tips och råd i lagom takt på LinkedIn.

TELEFON

+46 704-911 148

Adress

Bergmovägen 6
146 37 Tullinge

Pin It on Pinterest

Share This